Актриса, модел, майка - Пенелопе Крус винаги е готова да ни

...
Актриса, модел, майка - Пенелопе Крус винаги е готова да ни
Коментари Харесай

Пенелопе Крус и как да носим пола солей точно като нея

Актриса, модел, майка - Пенелопе Крус винаги е подготвена да ни въодушеви с нещо, даже и когато става въпрос за мода. Но не, не приказваме за нещо екстравагантно, а тъкмо противоположното. Тя е от тези звездни девойки, които ни демонстрират по какъв начин семплите на пръв взор неща могат да наподобяват доста по-шик. Прави го както с появите си на аления килим, по този начин и като дипломат на фешън къща Chanel.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Този сезон обаче тя ни сервира една непредвидена фешън колаборация с италианската марка за обувки Geox. Още повече, че за първи този бранд работи с известно лице като дипломат. „ Очакваме с неспокойствие тази вълнуваща нова глава “, споделя създателят и президент на Geox Марио Морети Полегато, който добавя, че Пенелопе Крус е най-хубавият дипломат, на който са могли да се спрат. „ Тя въплъщава стилната еволюция, която размива границата сред хубост и комфорт – печеливша философия, която постоянно е била в основата на нашия продуктов дизайн. “

Именно в тази акция актрисата ни демонстрира по какъв начин черната пола солей е съвършената дреха за този сезон. Наскоро ви показахме по какъв начин този модел прави своето завръщане и то по най-бляскавия метод. А Пенелопе Крус ни я демонстрира в комбиниране със семпла блуза, обемно яке и по-спортни боти. Съчетание, напълно в неутрални тонове, което може да носим всекидневно и наподобява толкоз удобно, само че по едно и също време и доста елегантно. Още една причина да дадем късмет на тази пола.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEOX (@geox)

 
10 шопинг находки с най-изящната пола, която носим всеки сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР